این نوع صافی شامل یک پوشش جداشدنی و بدنه است که شامل فیلتر کاغذی از نوع فشنگی است. در این صافی از نیروی سانتریفوژ (گریز از مرکز) برای جداسازی ذرات گردوغبار و در نتیجه انتقال آنها به گردگیر استفاده می شود. این نوع صافیها برای تمام موتورها با هرگونه سرعت چرخشی مناسب میباشد.
سرویس و نگهداری صافی هوای خشک:
صافی هوا از نوع خشک نیز مانند صافی هوای روغنی باید به صورت دورهای مورد سرویس قرار گیرد، مراحل انجام کار به شرح زیر میباشد:
الف- فیلتر صافی هوا را با هوای فشرده تمیز کنید.
ب- گردگیر را خالی و تمیز کنید.
لازم به ذکر است که فیلترهای صافی هوای خشک معمولا به ازای هر ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ ساعت کار بسته به شرایط کاری میبایست تعویض گردد.
در این نوع صافی از نیروی سانتریفوژ هوای چرخشی برای جداسازی ذرات گردوغبار و هدایت این ذرات به گردگیر استفاده میشود. این ذرات توسط هواکش مربوطه به بیرون هدایت میشوند. تقریبا ۹۰ درصد گرد و غبار در این مرحله دفع میشود.
هوا مجددا به داخلی صافی برگشته و از فیلترها می گذرد و در پایان دهانه خروجی محفظه را ترک میکند. صافی هوای دو مرحلهای از نوع خشک نیز همانند یک مرحلهای در تمام موتورهای با دورهای متفاوت کارایی مناسب دارد.
سرویس و نگهداری صافی هوای از نوع فار:
الف- در صافی هوای دو مرحلهای، صافی مرحله اول نیازی به تمیز کردن ندارد. کافی است، مواد زائد را خارج نمائید.
ب- فیلتر مرحله دوم باید تعویض شوند.
ج- واشر آب بندی همراه با واشر مربوط در صورت فرسوده بودن باید تعویض گردد.
صافی هوای خشک برای کار در شرایط نامناسب:
این صافی هوای در دو مرحله عمل میکند. مرحله اول شامل یک گروه از صفحات منحرف کننده میباشد و مرحله دوم شامل اجزاء قابل تعویض است.
سرویس و نگهداری صافی هوای خشک برای کار در شرایط نامناسب:
الف- صفحه منحرف کننده را تمیز نمائید.
ب- فیلتر صافی را با هوای فشرده تمیز کنید.
ج- سپس فیلتر مزبور را با هوا و ماده تمیزکننده بشوئید و قبل از استفاده آنرا کاملا خشک کنید.
د- فیلتر را از نظر پارگی و تغییر شکل بازدید کرده و درصورت نیاز تعویض کنید.
توربوشارژرها
در سیستم هوارسانی توربوشارژ به دستگاهی گفته میشود که با فشاری در حدود ۵/۱ تا ۲ اتمسفر هوای تازه را به سیلندرها ارسال مینماید و به اندازه کافی و موثر هوای لازم را برای بیرون راندن دودهای حاصل از احتراق فراهم مینماید. توربوشارژر در شروع کار با درگیر بودن با دنده میل لنگ به حرکت در میآید و پس از بالا رفتن دور موتور و سرعت پیدا کردن دودهای خروجی توسط کوپلیک به وسیله نیروی دودهای خروجی به گردش خود ادامه میدهد.
در توربوشارژرها از یک مجموعه چرخ دنده منظومهای استفاده شده است تا اطمینان حاصل شود که گردش توربوشارژر از یک نسبت مشخص پیروی کند . با توجه به اینکه فشار توربوشارژر از فشار جو بیشتر است بنابراین درجه حرارت هوای تلمبه شده نیز افزایش مییابد . برای خنک کردن هوا و بالا بردن وزن مخصوص آن لازم است درجه حرارت آن را قبل از ورود به محفظه هوا پایین آورد و برای این کار از یک دستگاه سرد کننده به نام آفترکولر استفاده میگردد.
کلمات کلیدی: sanginonline, sanginonline.com, mashinsangin, سنگین آنلاین، سنگینآنلاین، سنگین، آنلاین، ماشین سنگین، ماشینسنگین، ماشین، مجله، نشریه، ماهنامه، ماهنامه ماشین سنگین، مجله ماشین سنگین
هیچ نظری وجود ندارد